Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi és cookie szabályzat - BEE Satisfaction
 

Jelen weboldalt a Havasweb Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt olvasd el figyelmesen a jelen szabályzatot, mert a szabályzat elmagyarázza, hogyan kezelünk személyes adatokat és hogyan használunk cookie-kat. A weboldal használatával a jelen szabályzatot elfogadod. Ha nem fogadod el a jelen szabályzat tartalmát, kérjük, ne használd a weboldalt.

 

1.Kezelt adatok típusai / linkek más website-okra

A Havasweb-nek fontos a magánszférád védelme. A jelen szabályzatban részletezett, cookie-kon keresztül gyűjtött információk kivételével a Havasweb nem gyűjt vagy kezel személyes adatokat a jelen Weboldalon keresztül, kizárólag anonim, személyes adatok nélküli egyéb információt.

A jelen Weboldal egyéb Havasweb weboldalakra, egyéb társvállalataink weboldaldalaira, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Ha a Szolgáltató vagy harmadik személy által működtetett weboldalakra irányuló linkekre kattintasz, kérjük, vedd figyelembe, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak. Kérjük, a weboldalak használatakor olvasd el adatvédelmi szabályaikat.

Tájékoztatunk, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget harmadik személyek weboldalaival kapcsolatban.

 

2.Az információ gyűjtése és felhasználása

A Weboldal rendszerteljesítmény, használhatóság, valamint termékeinkről és szolgáltatásainkról való hasznos információk nyújtása céljából való optimalizálása érdekében automatikusan gyűjtünk és tárolunk információkat naplófájlokban a számítógépeden, és szerverünkön. Ez magában foglalja az Internet Protocol (IP) címet, a böngésző típusát, a nyelvbeállítást, az operációs rendszert, az internetszolgáltatót (ISP) és az időbélyegzőt. Ezen adatok (beazonosításra szolgáló személyes adatok kivételével), valamint a kérdőívekre beérkezett válaszok statisztikai célból való felhasználására Felhasználó hozzájárul Szolgáltató és harmadik személy részére.

Az információkat a Weboldal hatékony fenntartása, a Weboldal látogatói viselkedése nyomon követése, trendek elemzése és felhasználóink összességének demográfiai adatai összegyűjtése céljából használjuk fel. Az általunk gyűjtött információk marketing és reklám szolgáltatások és üzenetek céljából is felhasználásra kerülhetnek (például a felhasználói élmény növelése, vonzóbb speciális ajánlatok és szolgáltatások nyújtása).

Ha nem személyes információkat Személyes Adatokkal együtt használunk fel, az információt az összekapcsolás időtartamáig Személyes Adatként kezeljük.

 

3.Cookie-k használata

A jelen weboldal, az e-mail üzenetek, az online szolgáltatások, a reklámok és az interaktív alkalmazások szolgáltatásaink optimalizálása céljából „cookie”-kat használhat.

Mi az a „cookie”?

A „cookie” általában egy betűkből és számokból álló kis file, amit a web szerverünk a számítógéped merevlemezén található böngésző cookie file-jába küld. Ez lehetővé teszi például, hogy a weboldalunk felismerje a felhasználó által használt végberendezést, amikor a web szerver és a böngésző közötti kapcsolat létrejön. A cookie fő célja, hogy lehetővé tegye web szerverünk számára, hogy a felhasználó számára egyediesített weboldalakat tegyen elérhetővé, melyek a felhasználói élményt a Szolgáltató weboldalának használata során személyesebbé teszik, és a felhasználó egyéni szükségleteit jobban tükrözik.

Milyen cookie-kat használ a weboldal?

A Szolgáltató jelen Weboldalon kétfajta cookie-t használhat:

·         Átmeneti (session) cookie: ezek ideiglenes cookie-k, amik a böngészés végéig kerülnek tárolásra a cookie file-ban. Ezek a cookie-k elengedhetetlenek a Weboldallal kapcsolatos egyes funkcionalitások vagy alkalmazások megfelelő működéséhez.

·         Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t használunk a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k a hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy internetes böngésződben milyen beállítást alkalmazol. Az állandó cookie-k lehetővé teszik, hogy a web szerverre információ kerüljön továbbításra minden olyan esetben, amikor valaki felkeresi a weboldalt. Az állandó cookie-k nyomkövető (tracking) cookie-ként is ismertek.

Ha többet szeretnél tudni a témában, számos cikk hozzáférhető az interneten. Ilyen például a http://www.allaboutcookies.org oldal.

 

4.Harmadik fél cookie-k

A Szolgáltató harmadik fél hirdetők szolgáltatásait veheti igénybe hirdetések küldése és marketing kommunikációnk optimalizálása céljából. A harmadik fél hirdetők cookie-kat használhatnak a hirdetések hatékonyságának mérése és a hirdetések tartalmának egyéniesítése céljából. A harmadik fél hirdetők által gyűjtött információk lehetnek például (az IP cím alapján meghatározott) geolokációs adatok vagy kapcsolattartási adatok, úgymint e-mail cím, ha ilyen adat a Weboldalon keresztül gyűjtésre kerül.

 

5.A Google Analytics használata

Weboldalunk a Google Analytics szolgáltatásait is igénybe veszi, mely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics ún. „cookie”-kat használ. Ezek szöveges fájlok, melyek számítógépeden kerülnek tárolásra és melyek lehetővé teszik a weboldal használatának elemzését. A cookie-k által a weboldalunk használatára vonatkozóan létrehozott információk rendszerint a Google USA-béli szerverén kerülnek rögzítése. Az IP anonimizálási funkció aktiválása esetén a weboldal látogatásakor a Google előzetesen lerövidíti IP címed az Európai Unió tagállamain, ill. az Európai Gazdasági Térség egyezményeinek szerződéses tagállamain belül. A teljes IP-cím csak kivételes esetekben kerül átjátszásra a Google USA-béli szerverére, ahol azt lerövidítik. Megbízásunkra a Google ezen információkat weboldalunk használatának kiértékelésére alkalmazza, ill. arra, hogy jelentéseket készítsen a weboldalon tapasztalható aktivitásról, és hogy a weboldal és az internet használatával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújthasson a weboldal üzemeltetőjével szemben. A Google Analytics használatának keretében a böngésződről származó IP cím nem kerül összevonásra a Google által rögzített más adatokkal. A cookie-k mentése a böngészőprogram megfelelő átállításával meggátolható. Felhívjuk azonban figyelmed arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudod használni a weboldal összes funkcióját. Ezen felül a megfelelő böngésző-plugin letöltésével és telepítésével meggátolhatod a cookie-k által létrehozott, a weboldal használatára vonatkozó adatok (ide értve pl. IP-címedet) rögzítését, ill. azok feldolgozását a Google által. 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldal a Google Analytics szolgáltatásait csak az „_anonymizeIP()” bővítménnyel együtt használja, így az IP-címek csak rövidített formában kerülnek feldolgozásra, így kizárható azok személyi összefüggésekbe hozása.

 

6.Cookie-k és hasonló technológiák engedélyezése és tiltása

Böngésződ beállításainak megváltoztatásával lehetőséged van az általad meglátogatott weboldalakon engedélyezni vagy tiltani a cookie-kat. Például ha Internet Explorer 8.0 verziót használsz, a következőt kell tenned: 1. válaszd az Eszközök menüben az Internet beállítások pontot 2. Kattints az Adatvédelem pontra 3. Használd a szabályozót az általad preferált beállítások elvégzéséhez.

Egyéb internetes böngészők tekintetében kérjük, nézd át a böngésző használati útmutatóját annak értekében, hogy módosítani tudd böngésződ beállításait vagy törölhesd a cookie-kat.

Felhívjuk figyelmedet, hogy cookie-k tiltása esetén bizonyos elemek és a Weboldal teljes funkcionalitása nem lesz elérhető.

 

7.Változások az adatvédelmi szabályzatban

Az adatvédelmi szabályzatunk jövőbeli változásai a jelen oldalon kerülnek közzétételre. Kérjük, rendszeresen ellenőrizd az adatvédelmi szabályzatunkat az esetleges módosítások vagy változtatások miatt.

 

8.Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed, vagy kérdésed van a jelen adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk az alábbi címen. Ugyanígy léphetsz kapcsolatba velünk, ha tájékoztatást kérsz a Weboldalon keresztül gyűjtött adataidról, vagy kéred az információ helyesbítését, zárolását vagy törlését.

 

Ügyfélszolgálatunk email címe: hello@beesatisfaction.com

A jelen Adatvédelmi szabályzat hatályba lépésének időpontja: 2013. október 07. napja.

Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes. Abban a nem várt esetben, ha a Személyes Adatokkal kapcsolatos jogokat megsértik, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhatsz. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.